עוגיות תמרים מגולגלות הם הפיתרון המושלם כשאורחים מגיעים מהרגע להרגע ולא התכוננו לכך ולא אפינו עוגה מראש.
לוקחים את הבצק פריך מתוק חמאה של מעדנות (שתמיד נמצא אצלי במקרר וממליצה גם לכם שיהיה תמיד אחר רזרבה), מפרישים , מורחים והופ לתנור והעוגיות מוכנות והטעם נהדר!
עוגיות תמרים מגולגלות עם צימוקים ואגוזים
מצרכים:
בצק פריך מתוק חמאה של מעדנות
תמרים של שופרסל
אגוזים של שופרסל
צימוקים של שופרסל
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
לוקחים את הבצק וחותכים לחצי, מורחים את התמרים בכמות נדיבה לכל אורכו של הבצק
לאחר מכן מניחים אגויזם וצימוקים (אפשר רק תמרים ואפשר עוד הרבה אופציות לפי מה שאוהבים)
מגלגלים את הבצק לנחש וחותכים עם סכין את בצק אבל לא עד הסוף, אלא כמעט
אופים בתנור למשך 25-30 דקות בחום של 180-200 מעלות
ולאחר מכן מפזרים אבקת סוכר
וזהו העוגיות מוכנות לאכילה! הבצק מעולה וטעים, פריך ובדיוק בטעם הנבון!
בתאבון רותם!
לוקחים את הבצק פריך מתוק חמאה של מעדנות (שתמיד נמצא אצלי במקרר וממליצה גם לכם שיהיה תמיד אחר רזרבה), מפרישים , מורחים והופ לתנור והעוגיות מוכנות והטעם נהדר!
עוגיות תמרים מגולגלות עם צימוקים ואגוזים
מצרכים:
בצק פריך מתוק חמאה של מעדנות
תמרים של שופרסל
אגוזים של שופרסל
צימוקים של שופרסל
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
לוקחים את הבצק וחותכים לחצי, מורחים את התמרים בכמות נדיבה לכל אורכו של הבצק
לאחר מכן מניחים אגויזם וצימוקים (אפשר רק תמרים ואפשר עוד הרבה אופציות לפי מה שאוהבים)
מגלגלים את הבצק לנחש וחותכים עם סכין את בצק אבל לא עד הסוף, אלא כמעט
אופים בתנור למשך 25-30 דקות בחום של 180-200 מעלות
ולאחר מכן מפזרים אבקת סוכר
וזהו העוגיות מוכנות לאכילה! הבצק מעולה וטעים, פריך ובדיוק בטעם הנבון!
בתאבון רותם!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה