הרעיונות לקינוחי שבועות ממשיכים והפעם חולקת איתכם מתכון משגע לגביניות מתוקות וטעימות שנזללות כמו פיצוחים וההנאה מהן מדהימה! אני מזהירה מראש- מתכון ממכר :)
קיבלתי למפתן ביתי להתנסות בשמרים היבשים הארוזים באריזת ואקום החדשים של סוגת וישר עלה לי רעיון להכין את הגביניות הטעימות שאצלנו בבית מאד אוהבים ומשתפת אתכם במתכון קל, מהיר ובאמת טעים. רק צריך להכין את הבצק יום מראש
גביניות מתוקות
קיבלתי למפתן ביתי להתנסות בשמרים היבשים הארוזים באריזת ואקום החדשים של סוגת וישר עלה לי רעיון להכין את הגביניות הטעימות שאצלנו בבית מאד אוהבים ומשתפת אתכם במתכון קל, מהיר ובאמת טעים. רק צריך להכין את הבצק יום מראש
גביניות מתוקות
לכמות של 30 גביניות בינוניות
מצרכים:
לבצק:
2 כפות שמרים יבשים של סוגת
לבצק:
2 כפות שמרים יבשים של סוגת
3 ביצים
2 מחמאה
קמצוץ מלח
2 מחמאה
קמצוץ מלח
אופן ההכנה:
את קמצוץ המלח שמים רק לאחר שערבלנו הכל
מניחים לקירור במקרר ללילה שלם שהוא מכוסה במגבת/ נייר כסף ורק למחרת מתחילים לעבוד :)
נכין את התערובת גבינה עם הגבינה לבנה, טוב טעם, סוכר ותמצית הווניל
לוקחים את הבצק וחותכים לריבועים ובכל ריבוע מניחים מהמילוי גבינה
לאחר שעל כל ריבוע יש מהתערובת, מתחילים לקפל את הבצק- הנה הסבר בצילום איך לעשות זאת
לאחר מכן להבריש הכל עם ביצה טרופה
ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות עד שהגביניות מזהיבות
שיהיה בתאבון!
חג שמח
:)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה