יום שישי, 21 ביולי 2017

עוגת קרמשניט עם בצק עלים של NATURAL BAKE ללא גלוטן

היי כולם מה שלומכם?
בימים כאלה של הקיץ אני לא אוהבת להיות הרבה זמן במטבח ומחפשת פתרונות קלילים וטעימים והכי חשוב מהירים!
הגיעה לביתי הפתעה וישר חשבתי איך אני איתה מכינה משהו כייפי וטעים! 
הגיעו אליי מהמותג הישראלי NATURAL BAKE של בית נטורל קייקס לחמניות ללא גלוטן ובצק עלים ללא גלוטן.
הלחמניות שהגיעו ישר חוסלו עם כריך טונה מפנק וטעים שלא הספקתי אפילו לצלם!
ואת הבצק עלים ללא גלוטן חשבתי לעצמי שאכין עוגה, ובאמת בחמישי קפצו אורחים בהתראה קצרה וזו היתה סיבה נהדרת להיכנס למטבח ולנסות את הבצק עלים!



אני 11 שנים לאחר גילוי של הצליאק ולא טעמתי מאד בצק עלים בגלל שזה ממש קשה להכין ולא נתקלתי בעלים מוכנים עד כה ולכן מאד שמחתי לקבל את העלים האלה וכבר ישר התחלתי לפנטז על הטעם על העוגה כמו פעם עם גלוטן..

כמו כן עכשיו בתקופה הזו יש מבצעי ענק, במחירים חסרי תקדים של לחמים, לחמניות, בורקסים, מלוואח, פיצות אבקות מרק, קמחים, בצק עלים ועוד. לכן ממליצה לכם לנצל זאת כי הבצק עלים וגם הלחמניות היו ממש טעימים ומוצלחים :)

המבצעים המוצעים לדוגמא:

3 שקיות של לחמניות סנדוויץ' ב- 29.90 ₪ בלבד במקום 15 ₪ לשקית אחת.

בורקס גבינה, בורקס תפוח אדמה, בצק עלים, מלאווח, שני מוצרים (ניתן לשלב) ב- 29.90 ₪, 
כשמחיר כל מוצר בנפרד נע בין 25 ₪, ל- 29 ₪ ליחידה.


*המבצעים יימשכו עד סוף חודש יולי.
מוצרי NATURAL BAKE כשרים בהשגחת בד"צ העדה החרדית
ניתן להשיג ברשתות המזון, הטבע, ובחנויות המובחרות

אז בגלל שהאורחים הגיעו ללא התראה מראש ואת העוגת קרמשניט האמיתית צריך להכין קרם פטיסייר שלוקח הרבה זמן ודורש הכנה מוקדמת ולא היה לי את הזמן הכי האורחים הגיעו מהרגע להרגע ולכן הלכתי על הגירסא הקלילה, של קצפת רגילה אבל גם טעימה !!


עוגת קרמשניט

מצרכים:

חבילה של בצק עלים ללא גלוטן של NATURAL BAKE
שמנת מתוקה
אינסטנט וניל צרפתי
סוכר


אופן ההכנה:

לקחתי את העלים והנחתי בתבנית ונייר אפייה ואפיתי בתנור על חום של 160 מעלות בערך רבע שעה- עד שהם משחימים קלות



במקביל הכנתי קצפת משמנת מתוקה אחת, אינסטנט וניל צרפתי וסוכר

התחלתי להכין את השכבות, מעל הנחתי קצת אבקת סוכר וזהו העוגה מוכנה לאכילה! 


את הבצק יחסית קל לחתוך ולמחרת בכלל היה ממש קל כי הבצק מתרכך. הבצק מאד טעים וההרגשה והטעם כמעט זהה למקור עם הגלוטן! ממליצה בחום.
הנה התמונה של החתיכה הפרוסה, אפשר לראות שנראה לא רע בכלל החיתוך שלה.



שיהיה בתאבון!






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה