יום ראשון, 27 בינואר 2019

עוגת שוקולד עם "נטורינה" של חברת שמרית

אז התחשק לי לאכול עוגת שוקולד טעימה וללא גלוטן. 
אני מאד אוהבת עוגת שוקולד נימוחה וטעימה אבל היתה לי בעיה קטנה שלמתכון למעשה צריך חמאה ועקב כל החוסרים בחמאה בארץ אמרתי רגע יש לי במקפיא נטורינה שזהו תחליפי חמאה ומרגרינה עשירים בשמן קוקוס ובשמן זית לאפייה ובישול ושבריא ולמה שלא אנסה? ואכן ניסיתי והתוצאה יצאה מושלמת! 

                        

אז אספתי את המצרכים
(המתכון מהאתר של שי אל הטבע ) 
https://www.shay-glutenfree.co.il/recipe/teff-chocolate-cake/
ועשיתי שינוי: 
1. במקום חמאה שמתי את הנטורינה
2. שמתי רק 10 כפות של סוכר.

                             

נטורינה לאפייה על בסיס שמן קוקוס ונטורינה לאפייה על בסיס שמן זית הנם ממרחים משמנים צמחיים המהווים תחליפים בעלי ערכים תזונתיים מוספים על פני מוצרי מרגרינה • המוצרים ללא שומן מוקשה וללא חומרים משמרים, מתאימים למגוון רב של מאפים מלוחים ומתוקים

סדרת נטורינה כוללת שני מוצרים חדשים וייחודיים: נטורינה לאפייה על בסיס שמן קוקוס ונטורינה לאפייה על בסיס שמן זית. הסדרה נהנית מיתרונות רבים - היא ללא שומן מוקשה, ללא חומרים משמרים, ללא שומן טראנס, טבעונית ומועשרת בשמן קוקוס אך ללא טעם הקוקוס ובמרקם חלק, מתאימה לשימוש במגוון רב של מאפים, כתחליף לחמאה או מרגרינה ביחס זהה במתכון. 

נטורינה לאפייה על בסיס שמן קוקוס, מבוססת שמן קוקוס הנחשב בריא בזכות התכולה הגבוהה של חומצות השומן הבינוניות. חומצות אלה מתחמצנות במהירות ויוצרות אנרגיה ואינן נאגרות ברקמת השומן. נטורינה לאפייה על בסיס שמן זית נהנית מסגולותיו הבריאותיות של שמן הזית, בעיקר הריכוז הגבוה של חומצה אוליאית (אומגה 9). חומצה זו שומרת על איכותו של שמן הזית גם בתהליך החימום או הטיגון ושומרת ששמן זית לא יעבור תהליך חמצון. הנטורינה עוברת תהליך פיזיקלי, אשר מקנה לה את המרקם המוצק, אך אינו יוצר את היווצרות השומן המוקשה והטראנס.

כשר פרווה בהשגחת בד"צ עדה חרדית.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 7 ₪ לאריזת 200 גרם; ניתן להשיג במחיר מבצע לחגים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה