יום שבת, 9 בספטמבר 2017

עוגת מיץ תפוזים

ליד הקפה/ התה אנחנו תמיד מחפשים עוגה טעימה, ומה עוד חשוב חוץ משהעוגה תהיה טעימה? שיהיה קל להכין אותה!
לכן אין כמו עוגה בחושה שיחסית קלה להכנה ובאמת טעימה, אוורירית וכייפית :)


מצרכים:
6 ביצים
1+1/2  כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים של פרימור
3/4 כוס שמן
3 כוסות קמח אסם


אופן ההכנה:
דבר ראשון להפריד את הביצים
לאחר מכן להקציף רק את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר.
בקערה נפרדת לערבב את הנוזלים ולהוסיף את הקמח ולערבב לאט לאט.
 את כל העיסה להכניס לקצף ובקיפולים עדינים לערבב עד לתערובת אחידה
להכניס לתבנית עם נייר אפייה

לחמם תנור מראש על חום של 160 מעלות ולאפות עד שהעוגה מזהיבה
להכניס קיסם ולראות שהיא יבשה וזהו העוגה מוכנה :)


אני אוהבת גם לאכול אותה חמימה, אפשר להגשה לפזר מעל אבקת סוכר, ממש כמו בתמונה למעלה.

ושימו לב לחידוש המגניב! תמיד בעבר קניתי את הקרטונים שזה פחות נוח היה לאחסון ולשימוש חוזר, אבל פרימור השיקו את המיצים בבקבוקים של ליטר וזה פשוט נפלא ונוח!!! :)


שיהיה בתאבון
רותם

תגובה 1:

  1. שלום,
    במצרכים רשום 1+1/2 כוס סוכר אך במתכון רשום רק 1/2 כוס סוכר.

    השבמחק