יום ראשון, 1 בינואר 2017

"תבואות" משיקים בורגול מלא אורגני

כשהחורף מגיע, איתו הרצון וההרגשה היומיומית לפחמימות ולאכול כל הזמן!
אבל אם לא נשים לב ונפריז אנחנו נשמין ואף אחד מאיתנו לא רוצה זאת!
לכן שחברת "תבואות" המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעייים השיקו בורגול מלא אורגני לכבוד החורף כל כך שמחתי, זהו פתרון נהדר למשפחה , טעים, בריא וקל להכנה!



הבורגול המלא הוא מאד בריא כי הוא ידוע כפחמימה מורכבת העשירה בערכים תזונתיים.
בנוסף הבורגול עשיר בסיבים תזונתיים הידועים בחשיבותם להקטנת הסיכון למחלות לב ושבץ מוחי, וכן בחלבון, סידן, מגנזיום, ובוויטמינים מקבוצת B החיוניים למערכת העצבים!!
לכן מומלץ כל יום לשלב בארוחת צהריים או ערב את הבורגול עם קטניות לקבלת חלבון מלא.
חשוב לציין שהבורגול מכיל גלוטן.
יתרון נוסף לבורגול של "תבואות" בהיותו אורגני, הגדל ללא חומרי הדברה ודשנים כימיים וללא הנדסה גנטית.
הבורגול משתלב מעולה בקציצות, ממולאים, מתאים להסמכת מרקים וכן להכנת סלטים קרים וחמים.
מחיר לצרכן: 9.90 ש"ח לאריזה של 500 גרם.
כשר בהשגחת הרבנות מטה יהודה ובד"צ בעל"ז.


אני הכנתי סלט בורגול קר:)
מצרכים:
חצי כוס בורגול
עגבניה
בצל סגול
בצל ירוק
פטרוזיליה
צנונית
שמןתבלינים- מלח, פלפל
מים
קערה


אופן ההכנה:
קודם כל חולטים בורגול בקערה עם מים רותחים. ממתינים כעשרים דקות עד שהבורגול רך, זהו בורגול שלא מצריך בישול על הגז, כי הוא דק ולכן זה כל כך נהדר, זמין וקל להכנה!




לאחר מכן המים ברובם נספגים בתוך הבורגול, את המים הנותרים פשוט לשפוך ולסנן היטב ולהעביר לקערה.


בנתיים בזמן שהבורגול בהשרייה, אני קצצתי פטרוזיליה, עגבניה, בצל סגול, צנונית ושהבורגול מוכן ערבבתי הכל. לבסוף קצת שמן ומלח ומלח והמנה מוכנה להגשה ולאכילה!



בתאבון!!
רותם

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה