יום שלישי, 28 בפברואר 2017

עוגיות תמרים מהירות להכנה

עוגיות תמרים מגולגלות הם הפיתרון המושלם כשאורחים מגיעים מהרגע להרגע ולא התכוננו לכך ולא אפינו עוגה מראש.
לוקחים את הבצק פריך מתוק חמאה של מעדנות (שתמיד נמצא אצלי במקרר וממליצה גם לכם שיהיה תמיד אחר רזרבה), מפרישים , מורחים והופ לתנור והעוגיות מוכנות והטעם נהדר!



עוגיות תמרים מגולגלות עם צימוקים ואגוזים

מצרכים:

בצק פריך מתוק חמאה של מעדנות
תמרים של שופרסל
אגוזים של שופרסל
צימוקים של שופרסל
אבקת סוכר לקישוט




אופן ההכנה:

לוקחים את הבצק וחותכים לחצי, מורחים את התמרים בכמות נדיבה לכל אורכו של הבצק


לאחר מכן מניחים אגויזם וצימוקים (אפשר רק תמרים ואפשר עוד הרבה אופציות לפי מה שאוהבים)



מגלגלים את הבצק לנחש וחותכים עם סכין את בצק אבל לא עד הסוף, אלא כמעט

אופים בתנור למשך 25-30 דקות בחום של 180-200 מעלות


ולאחר מכן מפזרים אבקת סוכר


וזהו העוגיות מוכנות לאכילה! הבצק מעולה וטעים, פריך ובדיוק בטעם הנבון!


בתאבון רותם!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה