יום שישי, 19 במאי 2017

עוגת שוקולד טבעונית וטעימה

אין כמו עוגת שוקולד טעימה, נימוחה ומטריפה שכולם זוללים בימי הולדת, בסופ"ש או סתם שרוצים להתפנק.
והפעם אמרתי למה שהעוגת שוקולד לא  תתאים גם לטבעוניים/ רגישים ללקטוז והנה לכם מתכון מעולה וקל!


כמות:
2 עוגות אינגליש קייק

מצרכים:
1 כוס שמן קוקוס של תבואות
180 גרם רסק תפוחים של תומר
חצי כוס מים
2 שקיות סוכר וניל של שופרסל
כף וחצי תמצית וניל של פוליבה
1/2 2 כוסות קמח תופח של שופרסל (למי שאין תופח, אז לשים שקית אבקת אפייה בנוסף לקמח הרגיל)
2 כוסות סוכר
2/3 כוס קקאו של מיה
1 כפית אבקת סודה לשתיה
1/3 כוס שוקולית של שופרסל


אפשר לצפות את העוגה עם שוקולד מריר או עם חלב קוקוס, אני לא עשיתי זאת

אופן ההכנה:
בקערה אחת לוקחים ומערבבים את כל המוצרים היבשים:
קמח, קקאו, שוקולית, סוכר, אבקת אפיה, אבקת סודה לשתיה ומערבבים.
בקערה שנייה לוקחים את הרסק תפוחים עם השמן קוקוס, מים, סוכר וניל ותמצית הוניל ומערבבים.
לוקחים את התערובת הראשונה ומערבבים לתערובת השנייה עד שיש תערובת אחידה.


מניחים ב-2 התבניות בכמות אחידה לבערך 30 דקות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות.
עם קיסם מומלץ לבדוק שהעוגה יבשה.



שיהיה בתאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה